Spread the word!

Tijdens de Tour du ALS campagne delen we de verhalen van ALS-patiënten en gaan we in gesprek met deelnemers. Hoe meer mensen we betrokken krijgen bij de strijd tegen ALS, hoe meer we voor patiënten en hun naasten kunnen betekenen.

Nieuwsupdates

Help ons helpen door in eigen omgeving en sociale media aandacht te vragen voor ALS. Lees en deel onze nieuwsupdates, want alleen samen trappen we ALS de wereld uit!

Lees onze laatste nieuwsupdates 

 

Promotiematerialen

Voor deelnemers, sponsoren en andere betrokkenen hebben we diverse campagnematerialen ontwikkeld die gebruikt kunnen worden om Tour du ALS bij zoveel mogelijk mensen onder de aandacht te brengen. Bijvoorbeeld diverse online banners voor sociale media. 

Bekijk de Tour du ALS campagnematerialen

 

Persoonlijke verhalen

Suzan Harmsen, vrijwilligster van het eerste uur, blogt over het wel en wee van Tour du ALS. Ook in 2021 kruipt Suzan weer in de pen en doet ze verslag van de honderden deelnemers die een sportieve prestatie van formaat neerzetten in de strijd tegen ALS.

Lees de Tour du ALS blogs

 

Blijf op de hoogte van Tour du ALS

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Tour du ALS en het werk van Stichting ALS Nederland? Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief! 

Ja, ik blijf graag op de hoogte!