Promotiemateriaal Tour du ALS

Hoe meer mensen we betrokken krijgen bij de strijd tegen de dodelijke spierziekte ALS, hoe meer we voor patiënten en hun naasten kunnen betekenen. Het is dus belangrijk om tijdens de Tour du ALS campagne zoveel mogelijk mensen te informeren over ALS en hen tot steun over te halen. 

Campagnematerialen

Om jou hierbij te helpen hebben we diverse campagnematerialen ontwikkeld die jij kunt gebruiken om jouw deelname aan Tour du ALS bij zoveel mogelijk mensen onder de aandacht te brengen, bijvoorbeeld via sociale media. 

Tip: houd deze pagina in de gaten, we zullen gaandeweg de campagne namelijk meer campagnematerialen opleveren en als download beschikbaar maken, zoals sociale media banners, posters, flyers en een signature banner.

Sociale media banners

Logo Tour du ALS 

Stickers Tour du ALS

   

Poster 'Mogen wij uw bonnetje?'

Veel supermarkten bieden de mogelijkheid om statiegeldbonnetjes voor een goed doel af te staan. Om deze actie kracht bij te zetten hebben wij een poster gemaakt die je hiervoor kunt inzetten! Deze komt binnenkort online!

Webshop

Posters en flyers zijn ook voordelig te bestellen via de officiële Tour du ALS webshop. Ook kun je in de webshop unieke Tour du ALS tenues, badges, stickers, collectebussen en andere promotiematerialen bestellen.

Neem een kijkje in onze Tour du ALS webshop!