Promotiemateriaal Tour du ALS

Hoe meer mensen we betrokken krijgen bij de strijd tegen de dodelijke spierziekte ALS, hoe meer we voor patiënten en hun naasten kunnen betekenen. Het is dus belangrijk om tijdens de Tour du ALS campagne zoveel mogelijk mensen te informeren over ALS en hen tot steun over te halen. 

Campagnematerialen

Om jou hierbij te helpen hebben we diverse campagnematerialen ontwikkeld die jij kunt gebruiken om jouw deelname aan Tour du ALS bij zoveel mogelijk mensen onder de aandacht te brengen, bijvoorbeeld via sociale media. 

Tip: houd deze pagina in de gaten, we zullen gaandeweg de campagne namelijk meer campagnematerialen opleveren en als download beschikbaar maken, zoals sociale media banners, posters, flyers en een signature banner.

Campagneposters

Voor de negende editie van Tour du ALS hebben we maar liefst 5 verschillende campagneposters ontwikkeld. Download & print jouw favoriete poster en hang deze voor jouw raam, in de supermarkt, in de bibliotheek, bij de huisarts en andere publieke plekken in jouw woonplaats. Samen roepen we heel Nederland op om de strijd tegen ALS te steunen!

Campagneposter 'Wij fietsen voor ALS' - download

Campagneposter 'Wij rennen voor ALS' - download

Campagneposter 'Wij lopen voor ALS' - download

Campagneposter 'Samen sterker' - download

Campagneposter 'Algemeen' - download


We zullen in de promotiepakketten ook een poster opnemen. Binnenkort kunnen de posters ook via de webshop besteld worden.

Sociale media banners

Logo Tour du ALS 

Stickers Tour du ALS

   

Poster 'Mogen wij uw bonnetje?'

Veel supermarkten bieden de mogelijkheid om statiegeldbonnetjes voor een goed doel af te staan. Om deze actie kracht bij te zetten hebben wij een poster gemaakt die je hiervoor kunt inzetten! Deze komt binnenkort online!

Webshop

Posters en flyers zijn ook voordelig te bestellen via de officiële Tour du ALS webshop. Ook kun je in de webshop unieke Tour du ALS tenues, badges, stickers, collectebussen en andere promotiematerialen bestellen.

Neem een kijkje in onze Tour du ALS webshop!