Kom naar de Tour du ALS-deelnemersbijeenkomst

Op zaterdag 6 april 2024 vindt de Tour du ALS-deelnemersbijeenkomst plaats. We heten deze dag alle deelnemers, supporters en vrijwilligers van Tour du ALS welkom in Pathé Ede. 

Programma
Deelnemers worden deze dag bijgepraat over alle te treffen voorbereidingen voor de beklimming van de Mont Ventoux. Je krijgt meer informatie over het programma, de routes en alle mogelijkheden die er zijn voor het huren van fietsen en transport naar Frankrijk. Ook worden de Tour du ALS-tenues uitgedeeld en kun je aanvullende promotiematerialen ophalen.

Het programma is als volgt:

09.00 - 09.45 uur: Ontvangst in Pathé Ede
10.00 - 11.30 uur: Presentatie
11.30 - 13.00 uur: Ophalen tenues en promotiematerialen op informatieplein

Aanmelden is niet nodig.

Twijfel je nog over jouw deelname aan Tour du ALS? Kom dan naar de deelnemersbijeenkomst en stel al jouw vragen aan de organisatie van dit sportieve evenement. Heb je als deelnemer van Tour du ALS vrienden en familieleden die meer informatie wensen, nodig hen ook uit; alle geïnteresseerden zijn welkom!

Ben je vrijwilliger? Bekijk dan het volledige programma van de deelnemers- en vrijwilligersbijeenkomst.

Locatie
Pathé Ede, Laan der Verenigde Naties 150, 6716 JE Ede. De ingang voor onze bijeenkomst is aan de linkerhand (ingang Expo theater).


Bereikbaarheid Pathé Ede


Auto
Let op:
de Galecopperbrug in de A12 bij Utrecht is op zaterdag 6 april richting Arnhem van 8.00 tot 20.00 uur volledig afgesloten voor het verkeer. Weggebruikers dienen rekening te houden met 60 minuten extra reistijd. Verkeer vanuit Amsterdam richting Arnhem wordt omgeleid via de A1 en A27/A30, verkeer vanuit Rotterdam richting Arnhem via de A15. Bij Utrecht rijdt het verkeer om via de N230 (Noordelijke Randweg Utrecht) en de A27 of de A2 en A27.

Parkeren
Parkeergarage Pathé Ede
Je kunt parkeren in de parkeergarage van Pathé. Rijd voor Pathé langs, dan rijd je er tegenaan.
Wij delen na afloop uitrijkaarten uit.

Valley Center
Links van Pathé Ede is een particuliere parkeerplaats. Om hier te parkeren dien je een apart parkeerkaartje te kopen bij de automaten op het terrein. Dit terrein is niet van Pathé Ede.
Adres: Laan der Verenigde Naties 150, 6716 JE Ede
Tarief: € 4,50

Openbaar vervoer
Als je met het openbaar vervoer naar Pathé Ede komt, dan kun je (bijvoorbeeld via www.9292.nl) jouw reis plannen naar bushalte De Gelderhorst of Stadspoort.

Voor vragen kun je ons mailen op info@tourduals.nl

Presentatie Deelnemersbijeenkomst Tour du ALS 2024 Wil je de informatie van de deelnemersbijeenkomst nog eens nalezen? Hier vind je de presentatie terug. Download
Presentatie over voeding - Rik van Trigt & Cynthia Kluitmans Rik van Trigt & Cynthia Kluitmans gaven meer informatie over voeding. Bekijk hier de presentatie terug. Download