Kom naar de Tour du ALS-deelnemersbijeenkomst

Op zaterdag 22 april 2023 vindt de Tour du ALS-deelnemersbijeenkomst plaats. We heten deze dag alle deelnemers en vrijwilligers van Tour du ALS deze dag welkom in Pathé Ede. 

Programma
09.30 - 10.00 uur | Ontvangst deelnemers & vrijwilligers Tour du ALS
10.00 - 11.30 uur | Deelnemers- en vrijwilligersbijeenkomst Tour du ALS
11.30 - 12.30 uur | Ophalen tenues en bezoek informatiestands
12.30 uur | Einde bijeenkomst voor deelnemers

12.30 - 14.00 uur | Briefing vrijwilligers Tour du ALS

Alle vrijwilligers van Tour du ALS zijn ook uitgenodigd voor de deelnemersbijeenkomst. 
Aanmelden is niet nodig.

Deelnemers worden deze dag bijgepraat over alle te treffen voorbereidingen voor de beklimming van de Mont Ventoux. Je krijgt meer informatie over het programma, de routes en alle mogelijkheden die er zijn voor het huren van fietsen en transport naar Frankrijk. Ook worden de Tour du ALS-tenues uitgedeeld en kun je aanvullende campagnematerialen ophalen.

Twijfel je nog over jouw deelname aan Tour du ALS? Kom ook dan naar de deelnemersbijeenkomst en stel al jouw vragen aan de organisatie van het sportieve evenement. Heb je als deelnemer van Tour du ALS vrienden en familieleden die meer informatie wensen, nodig hen ook uit, alle geïnteresseerden zijn welkom!

Locatie: Pathé Ede, Laan der Verenigde Naties 150, 6716 JE Ede. De ingang voor onze bijeenkomst is aan de linkerhand (ingang Expo theater).

Bereikbaarheid Pathé Ede

Auto
Parkeergarage Pathé Ede
Parkeren is in de parkeergarage van Pathé, voor Pathé langs rijden en dan rijd je er tegenaan.
Wij delen na afloop uitrijkaarten uit.

Valley Center
Links van Pathé Ede is een particuliere parkeerplaats. Om hier te parkeren dien je een apart parkeerkaartje te kopen bij de automaten op het terrein. Dit terrein is niet van Pathé Ede.
Adres Laan der Verenigde Naties 150 6716 JE Ede
Tarief € 4,50

Openbaar vervoer
Als je met het openbaar vervoer naar Pathé Ede komt, dan kun je (bijvoorbeeld via www.9292.nl) jouw reis plannen naar bushalte De Gelderhorst of Stadspoort.

Voor vragen kun je ons mailen op info@tourduals.nl