Samen trappen we ALS de wereld uit

Geweldig dat jij je hebt aangemeld voor Tour du ALS en je daarmee inzet voor de strijd tegen ALS, PSMA en PLS. Natuurlijk wil je zo goed mogelijk voorbereid aan deze sportieve uitdaging beginnen en zoveel mogelijk geld inzamelen. Op deze pagina vind je meer informatie ter voorbereiding en om jou te helpen om alles uit jouw deelname te halen.

Deelnemersinformatie

In het document met deelnemersinformatie vind je alle informatie die je nodig hebt om je zo goed mogelijk voor te bereiden op Tour du ALS. Mochten er wijzigingen zijn, dan worden deze ter plaatse in Frankrijk aan jou doorgegeven.

Download deelnemersinformatie


Deelnemersbijeenkomst

Op zaterdag 6 april vond de Tour du ALS-deelnemersbijeenkomst plaats. Iedereen is bijgepraat over alle te treffen voorbereidingen, heeft meer informatie gekregen over het evenement en de tenues zijn uitgedeeld.


Voorbereiden op de beklimming

Een goede sportieve voorbereiding is essentieel om de top van de Mont Ventoux te bereiken. Of je een zeer ervaren sporter bent of net wat minder meters in de benen hebt, de stijle helling van de Kale Berg zal voor iedereen uitdagend zijn. We helpen je graag op weg met tips en op maat samengestelde trainingsprogramma’s.

Meer informatie


Fietsverhuur en transport

Wil jij een fiets huren of weten wat de mogelijkheden zijn voor het vervoer van je fiets naar Frankrijk?

Meer informatie

Geld inzamelen voor de strijd tegen ALS

Natuurlijk is Tour du ALS niet alleen een sportieve uitdaging. Je gaat ook de uitdaging aan om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de strijd tegen ALS, PSMA en PLS. Om je hierbij te helpen hebben we sponsortips onder elkaar gezet en kun je gebruikmaken van de verschillende promotiematerialen.

Bekijk de tips


Meedoen met ALS, PSMA en PLS

Voor iedereen die meedoet aan Tour du ALS met ALS, PSMA of PLS hebben we een pagina met aanvullende informatie.

Meer informatie

Vragen?

Mis je nog informatie of heb je een vraag? Bekijk onze FAQ over Tour du ALS of stuur een e-mail naar info@tourduals.nl

Veelgestelde vragen

Deelnemersinformatie Tour du ALS 2024 In dit document vind je alle informatie die je nodig hebt om je zo goed mogelijk voor te bereiden op Tour du ALS. Download
Deelnemersverklaring Download